Είσοδος Μελών

Είσοδος Εγγραφή

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Ονομα Μέλους
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Ολοκλήρωση του 1ου Βιωματικού Σεμιναρίου Υποψηφίων για ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

 

IMG-2784

 

IMG-2791

  

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 13-1-2018, το

1ο Βιωματικό Σεμινάριο Υποψηφίων για ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ

ΣΧΟΛΕΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.

Το σεμινάριο –προσφορά του προπονητή Στέφανου Μάμαλη

προς τους υποψήφιους μαθητές του, αλλά και προς κάθε

ενδιαφερόμενο για τις ως άνω σχολές, διεξήχθη στις

εγκαταστάσεις του Π.Α.Κ. «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ», Πεστών 78

Κ.Τούμπα.

 

IMG-2799     Υπεύθυνος για την υλοποίησή του ήταν ο Master of Science        in Sports and Exercise Psychology, Αθλητικός Ψυχολόγος           κ.Νανάς Κωνσταντίνος, ο οποίος παρουσίασε και εξήγησε            το φάσμα των δοκιμασιών που οι μαθητές πρόκειται να              εξεταστούν κατά τη διάρκεια των ψυχομετρικών τεστ.

     Συγκεκριμένα, ο ψυχολόγος έκανε αναλυτική παρουσίαση           για τα τεστ προσωπικότητας, την προσωπική και την                   ομαδική συνέντευξη, εξήγησε τους τρόπους συμπεριφοράς         των μαθητών κατά τη διάρκεια της εξέτασης, τη στάση του           σώματος, την ενδυμασία κ.α.

     Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρώην μαθητής – υποψήφιός       μας, Ευστρατιάδης Αριστοτέλης, που πέρασε πέρυσι                   επιτυχώς την όλη διαδικασία των εξετάσεων και με γλαφυρό      τρόπο παρουσίασε τη δική του εμπειρία κατά τις εξετάσεις          –γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως «το καλύτερο μάθημα»!

 

IMG-2787

Σε τρίτη φάση, ο ψυχολόγος παρουσίασε κάποια από τα πρακτικά τεστ που υποβάλλονται οι μαθητές, για τα οποία οφείλουν να προετοιμαστούν.

Στο τελευταίο μέρος του σεμιναρίου, τέθηκαν οι ερωτήσεις από τους μαθητές, αλλά και τους παρεβρισκόμενους γονείς προς τους ομιλητές και ακολούθησε μια διεξοδική συζήτηση μεταξύ όλων.

Η συνέχεια έπεται στο ήδη δρομολογημένο σεμινάριο πριν τις εξετάσεις για υπενθύμιση όλων αυτών των πολύτιμων πληροφοριών, σε συνάρτηση με τις δωρεάν μετρήσεις επιδόσεων και αξιολόγησης των αγωνισμάτων, στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές μας, αλλά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές.

Επισκέπτες on line

Αυτή τη στιγμή: 42 επισκέπτες και 0 μέλη On Line