Είσοδος Μελών

Είσοδος Εγγραφή

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Ονομα Μέλους
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Μετρήσεις - Αξιολογήσεις

Ο Στέφανος Μάμαλης, ο Κώστας Μαυράκης και το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιάδα, στην προσπάθειά τους να προσφέρουν νέες αθλητικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτόμες ιδέες, δημιούργησαν ένα νέο πρόγραμμα / σύστημα ελέγχου – αξιολογήσεως – απόδοσης νεαρών παικτών ομαδικών αθλημάτων.

            Η διαδικασία προβλέπει μια προπονητική μονάδα αφιερωμένη στην εξέταση των μικρών αθλητών, η οποία περιλαμβάνει τα field tests (τεστ πεδίου).

Εξειδικευμένο προσωπικό μετράει  τους παράγοντες ταχύτητας – ταχυδύναμης, ευκινησίας και αντοχής της ταχύτητας μέσα στο γήπεδο, διαδικασία η οποία θα γίνεται κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας σας.

Τα field tests απαντώνται στη διεθνή βιβλιογραφία και θεωρούνται αξιόπιστα και αποτελεσματικά, απαραίτητο βοήθημα για κάθε προπονητή - ομάδα που τους ενδιαφέρει η σωστή και οργανωμένη δουλειά.

            Σε κάθε όμως περίπτωση τα τεστ πεδίου, συμπληρώνονται από τα εργομετρικά τεστ, τα οποία γίνονται σε εργομετρικά κέντρα ελέγχου από ειδικευμένους εργομέτρες για πλήρη αξιολόγηση των αθλητών.

            Οι μετρήσεις μας γίνονται στο γήπεδο, παρουσία οργανωμένου συνεργείου ελέγχου – μέτρησης – αξιολόγησης και στη συνέχεια τα αποτελέσματα αποδίδονται στην ομάδα – προπονητή – γονείς, μαζί με πιθανές προτάσεις για τη βελτίωση της απόδοσής τους.

        Η εμπειρία μας σε επίπεδο πρωταθλητισμού εγγυάται την αξιόπιστη λειτουργία του προγράμματος, το οποίο έχει εφαρμοστεί και στους πρωταθλητές μας, δείχνοντας τα μειονεκτήματα – πλεονεκτήματά τους και βασιζόμενοι στα αποτελέσματα του τεστ συγκροτούμε το ιδανικό πρόγραμμα προπόνησης. 

          Η οργάνωση του όλου θέματος, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Η καταγραφή των μετρήσεων του κάθε αθλητή, η επεξεργασία και η εξαγωγή αποτελεσμάτων, έχει επιτευχθεί μέσα από συνεργασία με Σύμβουλο Μηχανογράφησης και με κατάλληλο λογισμικό το οποίο βασίζεται σε σχεδιασμό και αλγόριθμους των ίδιων των Προπονητών (Μάμαλης - Μαυράκης). Με αυτόν τον τρόπο, η μελέτη των μετρήσεων του κάθε αθλητή ξεχωριστά, μας δίνει σε βάθος χρόνου την καλύτερη δυνατή εικόνα, ώστε να προβούμε στον ευεργετικότερο για τον αθλητή, σχεδιασμό προγράμματος. 

metrhsh 1    metrhsh 3metrhsh 4 metrhsh 5

metrhsh 6  metrhsh 7

metrhsh 8

 

Άδεια Creative Commons
Αυτό το project χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές

Επισκέπτες on line

Αυτή τη στιγμή: 16 επισκέπτες και 0 μέλη On Line